Εδώ και 80 χρόνια μοιραζόμαστε μαζί σας το ίδιο μεράκι για να ανακαλύπτουμε και να απολαμβάνουμε εκλεκτά προϊόντα υψηλής γαστρονομίας.

Για να γιορτάσουμε την επέτειό μας, φέραμε αποκλειστικά για εσάς
2 σπάνια τυριά μακράς ωρίμασης, που ξεχωρίζουν
για την πλούσια γεύση τους και την εξαιρετική ποιότητά τους.

Παρμεζάνα Ρετζιάνο Π.Ο.Π

Ένα τυρί που διακρίθηκε στην κατηγορία του ανάμεσα στα 50 καλύτερα τυριά στον κόσμο, με το βραβείο SUPERGOLD στα World Cheese Awards 2017.

Η Παρμεζάνα Ρετζιάνο Π.Ο.Π. 30μηνης ωρίμασης, φτιάχνεται με αγελαδινό γάλα που συλλέγεται αποκλειστικά από την περιοχή Τραβερσέτολο στην Πάρμα της Ιταλίας και ωριμάζει σε ειδικά κελάρια ώστε να αναδειχτεί η γεύση και το άρωμα αυτού του θαυμάσιου τυριού.

Πρόκειται για ένα τυρί εθιστικά νόστιμο και με γεύση χαρακτηριστική, σύνθετη, πλούσια, πικάντικη, με νότες καρυδιού. Αγαπάει ιδιαίτερα τα λευκά κρασιά με γεμάτο σώμα, αλλά και τα κόκκινα τανικά κρασιά, ενώ συνδυάζεται άψογα και με οξειδωμένα όπως το sherry ή άλλα γλυκά κρασιά.

Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.

Η γραβιέρα για να αποκτήσει την τέλεια γεύση θέλει υπομονή και μεράκι στην παραγωγή της. Όσο πιο μακρά είναι η ωρίμασή της τόσο πιο μεστή είναι η γεύση της και έντονο το άρωμά της.

Έτσι, για την επέτειο των 80 χρόνων μας, φέραμε αποκλειστικά για εσάς ένα εκλεκτό τυρί ειδικής παραγωγής που δημιούργησε σε περιορισμένο αριθμό για την ΑΒ η οικογένεια Γυπαράκη Χανίων, παραγωγοί σημαντικής παράδοσης και σπουδαιότητας στα τυροκομικά Κρήτης.

Η Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Λευκών Ορέων Τρύπας 15μηνης ωρίμασης, είναι εξαίσιο, σπάνιο τυρί που έχει ωριμάσει στις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Η έντονη, εξαιρετική και πικάντικη γεύση της την καθιστά ιδανική να συνοδεύσει το κρασί ή την μπίρα σας.

Ανακαλύψτε τα επετειακά
μας προϊόντα: